avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... amenda parcare uk
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

amenda parcare uk

Am primit mai multe amenzi parcare in anglia... adica m-am trezit cu ele pe parbriz. Insa nu au cum sa le enforsuiasca, pt ca n-am inregistrat masina, si nu stiu cine este proprietarul... cred :)
Ma supun vreunui risc sa imi impute ulterior amenzile, in situatia ca, la 1 moment dat, intentionez sa inregistrez masina??

La fel, m-a fotografiat radarul in Germania... insa nu mi-a fost trimisa nicio amenda de 3 ani d zile!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:35, 12 Mai 2016
Cum circulati cu vehicul ,fara procura ?
Daca nu figurati in evidentele fiscale cu bunul mobil,respectiv nu sunteti proprietarul acestuia nu vi se vor comunica amezile ,care vor fi comunicate proprietarului de drept
Daca insa bunul mobil este inregistrat drept furat,se poate la 1 moment dat sa fiti depistat in trafic,ocazie cu care puteti suporta consecintele legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu masina corneo corneo Am o masina inscrisa in Spania si circula in Romania de aprox.trei ani,are seguro pe numele meu si al fiului meu caruia i\'am dat\'o.De cateva luni el a plecat ... (vezi toată discuția)
Masina neinscrisa la timp, consecinte cirnu cirnu Bună ziua ce se întâmplă dacă a cumpărat mașină de la proprietar acum 2 luni s nu am inscriso în termen de 30 de zile? Multumesc. (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie incheiat pe numele proprietarului decedat hunedoreanul hunedoreanul Anul trecut am luat o masina de la o doamna care a avut o dacie de pe sotul decedat. Din pacate nu am verificat daca masina avea rovinieta si in consecinta ... (vezi toată discuția)