Am o masina inscrisa in Spania si circula in Romania de aprox.trei ani,are seguro pe numele meu si al fiului meu caruia i'am dat'o.De cateva luni el a plecat in Anglia,iar masina a fost data,la schimb cu o alta masina, unui prieten.Acesta poate circula cu masina?poate fi depistat si amendat de ex.radar fix sau alte amenzi contraventionale ,incalcari ale normelor de trafic etc,deci voi fi eu in vreun fel cel care va plati anumite amenzi atunci cand masina nu este oprita de catre politisti ? ,.Mai mult de atat ,fiul meu i'a lasat o copie de pe buletinul meu pentru ca acesta sa demonstreze ca masina nu'i furata?ce pot face?va rog frumos daca cineva ma poate lamuri.Va multumesc!
Daca masina este depistata in trafic circuland eventual fara rovinieta,amenda si PV contraventie vor fi comunicate proprietarului din evidenta SPR
Proprietarul de drept al bunului mobil sa incheie contract de comodat cu persoana care foloseste autovehiculul
Amenda parcare uk
aidu
Am primit mai multe amenzi parcare in anglia... adica m-am trezit cu ele pe parbriz. Insa nu au cum sa le enforsuiasca, pt ca n-am inregistrat masina, si nu ... (vezi toată discuția)