avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... problema cu masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

problema cu masina

Am o masina inscrisa in Spania si circula in Romania de aprox.trei ani,are seguro pe numele meu si al fiului meu caruia i'am dat'o.De cateva luni el a plecat in Anglia,iar masina a fost data,la schimb cu o alta masina, unui prieten.Acesta poate circula cu masina?poate fi depistat si amendat de ex.radar fix sau alte amenzi contraventionale ,incalcari ale normelor de trafic etc,deci voi fi eu in vreun fel cel care va plati anumite amenzi atunci cand masina nu este oprita de catre politisti ? ,.Mai mult de atat ,fiul meu i'a lasat o copie de pe buletinul meu pentru ca acesta sa demonstreze ca masina nu'i furata?ce pot face?va rog frumos daca cineva ma poate lamuri.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 7 Februarie 2015
Daca masina este depistata in trafic circuland eventual fara rovinieta,amenda si PV contraventie vor fi comunicate proprietarului din evidenta SPR
Proprietarul de drept al bunului mobil sa incheie contract de comodat cu persoana care foloseste autovehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta incorecta SauleanCata SauleanCata Buna ziua, am primit prin posta o amenda pentru circulat pe drumuri publice fara rovigneta. Toate bune si frumoase, doar ca noi nu am fost in tara in data ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare uk aidu aidu Am primit mai multe amenzi parcare in anglia... adica m-am trezit cu ele pe parbriz. Insa nu au cum sa le enforsuiasca, pt ca n-am inregistrat masina, si nu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie incheiat pe numele proprietarului decedat hunedoreanul hunedoreanul Anul trecut am luat o masina de la o doamna care a avut o dacie de pe sotul decedat. Din pacate nu am verificat daca masina avea rovinieta si in consecinta ... (vezi toată discuția)