avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 8 luni lucrate 25 de zile de concediu legal acordate e ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

8 luni lucrate 25 de zile de concediu legal acordate e posibil?

Buna ziua. Am si eu o intrebare.
Lucrez la o firma de 8 luni iar in aceste 8 luni m-au lasat acasa si mi-au luat zile de concediu legal...iar noi avem dreptul la firma aceasta de 2 zile pe luna, ei acordandu-mi deja 25 de zile de concediu legal ceea ce a depasit numarul de zile de concediu pe care eu le-am avut.
Mai am o luna pana la expirarea contractului si totusi 8x2=16 zile de concediu pe care eu le-am avut pentru cele 8 luni lucrate, ce se va intampla cu restul de 9 zile de concediu pe care mi le-au acordat? O sa-mi traga din salariu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nae2012 , utilizator 12:18, 12 Mai 2016
Bine. Multumesc mult pentru ajutor! O zi buna!
Mai am o intrebare. Restituirea banilor de pe acele zile de concediu cum se va face? Vad ca ei mi-au bagat zilele de concediu in fluturas impozitate. Salariatul cum le va restitui aici? brut sau net?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit bani în plus de la firma la care am lucrat Iulyanrosca Iulyanrosca Bună ziua.Am lucrat șofer la o firma din România6 luni,în decembrie am cerut voie sa plec acasă pentru 2 sau 3 săptămâni întrucât mama mea a fost ... (vezi toată discuția)
Un pic de ajutor ! Ballacatalin13 Ballacatalin13 Buna ! Am fost angajat la o firma de la care mi-am dat demisia, iar in urma cereri mele de demisie am fost anuntat ca mi-am luat mai multe zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii ayda9988 ayda9988 Buna ziua, Doresc sa stiu daca in situatia in care am castigat un proces cu firma la care am lucrat si instanta dispune reintegrarea si plata tuturor ... (vezi toată discuția)