avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am vreun drept la o parte din casa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am vreun drept la o parte din casa?

buna ziua,

am mare nevoie de ajutor
situatia sta in felul urmator, tatal meu a decedat
eu stau cu mama intr-o casa care ii apartine in totalitate, nici macar o parte nu a fost a tatalui
situatia cea mai grava e ca mama se poarta foarte iresponsabil, face unele lucruri care ma fac sa cred ca e bolnava psihic
mi-e frica ca voi ajunge in strada
pot sa demonstrez cumva ca are probleme psihice? cum as putea face asta?
am vreo sansa minima sa obtin o parte din casa?
nu pot sa detaliez aici lucrurile anormale pe care le face, dar pot sa dau detalii intr-un mesaj privat daca e nevoie

Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2009
lucaanderi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 20:36, 12 August 2009
hai sa lasam medicii sa isi dea cu parerea aici...
dpdv legal au cam fost spuse variantele... poate ar mai fi un drept de abitatie in plus care poate fi valorificat. depinde de situatia partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa discernamant Ninanina18 Ninanina18 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai scurta in relatare. Mama mea este destul de bolnava, diagnosticata cu diabet, de la diabet au aparut multiple ... (vezi toată discuția)
Sot violent skeptic skeptic Va scriu in speranta de a-mi da cateva sfaturi, cu privire la demersurile ce trebuiesc indeplinite in cazul unui divort al parintilor. Situatia se prezinta ... (vezi toată discuția)
Din vina părinților, sunt încadrată cu grad de handicap accentuat pentru deficiențe mintale. dacă ,,scot'' gradul de handicap o să reușesc să-mi iau copilul de la ei? nicol22 nicol22 Buna ziua .As dorii sa va si povestesc un pic din toata povestea ca sa pueti intelege ce si cum s a intamplat totul. Eu am trait intr un mediu dezorganizat ... (vezi toată discuția)