avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular E112 S2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular E112 S2

Buna seara. Am si eu o mare problema. Am un prieten care are fetita operata in Italia de transpozitie de mari vase la inima. A plecat cu E112 la Milano, formular prelungit o data pana la data de 23.05.2016, dar acum in urma interventiilor chirurgicale la inima, a aparut o membrana pe trahee, care trebuie operata si aceasta. Spitalul din Milano, solicita un nou formular E112, situatie in care acestia au programat-o la operatie, pe data de 17.05.2016. Cum se poate solicita un nou formular E112, daca pacientul nu poate fi transportat in Romania si nu se detine un raport medical complet, de la spitalul din Milano, unde a fost operata!? Tatal detine doar o adresa din partea spitalului, unde este internat copilul. Va multumesc anticipat. O seara buna.

Alte discuții în legătură

Concediu medical lupi69 lupi69 Buna seara,am fost operat (interventie chirurgicala principala E00706-REZECTIA SUBMUCOASA DE CORNETE NAZALE,BILATERAL) am primit 5 zile concediu medical pe ... (vezi toată discuția)
Operatie in strainatate batrix batrix Buna ziua Va rog sa ma indrumati cu sfaturi pentru urmatorul caz . Am 40 de ani si din vara, am tot simtit ca obosesc la orice fleac, ca nu am chef de ... (vezi toată discuția)
Malpraxis arabella2112 arabella2112 Am 31 ani si am fost internata pentru \"tumora pelvina dura\" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit ... (vezi toată discuția)