avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Credit neachitat- calcul majorari
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Credit neachitat- calcul majorari

In anul 2005 am contractat o linie de credit in val de 100.000 lei, impumut garantat cu locuinta. Din august 2013 societatea este in insolventa. Banca totusi imi calculeaza in continuare dobanzi? Este corect?

Alte discuții în legătură

Insolventa sbpackard170 sbpackard170 Buna seara, As dori sa supun atentiei dumneavoastra urmatorul subiect: O societate la care sunt actionar a contractat un credit in suma de 100 000 lei de la ... (vezi toată discuția)
termene popriri lunga lunga Buna seara, am o poprire pe contul personal inca din anul 2010,de la o banca, unde societatea la care am detinut actiuni avea contractată o linie de credit, ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita rodland rodland Firma la care sunt unic asociat a contractat o linie de credit de la banca in anul 2009. Am carat bani la banca(dobanzi) pana in noiembrie 2012, cand nu am mai ... (vezi toată discuția)