avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termene popriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termene popriri

Buna seara, am o poprire pe contul personal inca din anul 2010,de la o banca, unde societatea la care am detinut actiuni avea contractată o linie de credit, eu semnand ca garant fidejusor. de atunci eu nu am mai primit nici o comunicare de la banca sau executor, dar nici banca nu a recuperat nici un leu. Societatea ce avea contractata linia de credit aintrat in insolventa in 2011,iar in 2013 a declarat falimentul si a fost inchisa si radiata de la camera de comert, de catre instantă.
va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate sa scap de acea poprire intrucat societatea nu mai exista iar banca nu a incasat nici un leu pana acum !
Sa aveti o seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Executarea silita are temei legal? Adrian Jurca Adrian Jurca Va rog sa opinati la urmatoarea speta: o societate comerciala contracteaza o linie de credit de la o banca, ramburseaza 3/4 din credit, apoi societatea intra ... (vezi toată discuția)
Executare silita fidejusor uracort uracort Am fost administratorul unei firme ce a fost radiata in urma intrarii acesteia in faliment ca urmare a incapacitatii de plata. In timpul functionarii firmei am ... (vezi toată discuția)
Linie de credit+faliment mirella99 mirella99 Buna seara,am o SC care astazi a intrat in faliment prin procedura simplificata.Acum societatea de lichidatori o sa evalueze ,apoi va scoate la vanzare ... (vezi toată discuția)