avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita are temei legal?
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita are temei legal?

Va rog sa opinati la urmatoarea speta: o societate comerciala contracteaza o linie de credit de la o banca, ramburseaza 3/4 din credit, apoi societatea intra in insolventa si intr-un final e rediata. Administratorul e fidejusor la contractul de credit. In baza unei hotarari judecatoresti obtinute impotriva societatii (care acum e radiata) in urma cu aprox 5 ani, i se poate acum institui poprire pe veniturile salariale ale fostului administrator(fidejusor)? In sensul ca nu a existat si nu exista hotarare judecatoreasca obtinuta de catre firma de recuperare impotriva fostului administrator. Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

termene popriri lunga lunga Buna seara, am o poprire pe contul personal inca din anul 2010,de la o banca, unde societatea la care am detinut actiuni avea contractată o linie de credit, ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie garantie personala bilet la ordin avalizat Flo_pana Flo_pana In 2006 am avalizat doua bilete la ordin cu mentiunea \\"fara protest\\" constituind o garantie personala pentru o societate comerciala la care eram ... (vezi toată discuția)
Insolventa la cererea debitorului razvan_craiova razvan_craiova Buna ziua, Se poate introduce cerre de insolventa de catre debitor? Avem o linie de credit pe firma, iar banca ne-a anuntat ca nu o mai putem prelungi si va ... (vezi toată discuția)