avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare marfa confiscata, raspunderea angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare marfa confiscata, raspunderea angajatului

Un salariat in calitate de delegat care transporta marfa avand factura dar fara a avea trecute la rubrica de jos datele delegatului, mijlocul de transport si semnatura a fost amendat cu 500 lei si marfa confiscata. Cum recuperam marfa?
Ne indreptam cu o actiune impotriva salariatului daca din vina lui s-a confiscat marfa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 13 Mai 2016
Cine trebuie sa completeze factura corect ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditie livrare ex works - marfa nu a mai ajuns la cumparator - cine raspunde? ContSters159316 ContSters159316 transport international de marfuri- livrare ex works- transportator angajat de cumparator. intrucat vanzatorul nu a intocmit corect docum CMR - marfa a fost ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala -calitate procesuala Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dragi colegi, va rog sa ma sprijiniti cu opinia dv. Am doua cazuri de sanctiuni contraventionale si confiscare de marfuri din motive datorate lipsei ... (vezi toată discuția)
Poti primi amenda fara proces verbal ? catapk catapk Am fost oprit de controlori OTL(Oradea transport local) ,eu avand bilet, si mi s-a spus ca acel bilet a fost refolosit , ei incercand sa-mi arate o cifra pe ... (vezi toată discuția)