avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Procesul-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Procesul-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor

Buna ziua! Ma intereseaza cum pot obtine "procesul verbal de receptie a lucrarii"(casa prop.personala) ,in cazul in care la terminarea lucrarii nu am solicitat acest act. Mentionez ca lucrarea a fost facuta legal ,cu aprobare de constructie si toate celelalte aprobari ,necesare acestui proces de construire.(platesc inclusiv impozit aferent casei si terenului detinut) .
Care este cea mai simpla cale de intabulare a casei nou construite si de ce acte am nevoie? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie = act de proprietate? Crinel Crinel La finalizarea unei constructii in baza autorizatiei de construire, procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor intocmit de primarie tine loc de act ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite matyy matyy BUNA SEARA. AM UN TEREN UNDEVA LA TARA ,PE CARE AM CONSTRUIT DOAR FUNDATIA, AM OPRIT LUCRARILE DIN LIPSA DE BANI,AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE A EXPIRAT SI NICI ... (vezi toată discuția)