avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune

Am deschis taxa de succesiune, sunt persoana cu handicap accentuat, as dorii sa intreb daca am vreo reducere sau scutire la plata taxei sau alte reduceri referitoare la succesiune?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap din nastere,m-au trecut de la gradul accentuat la mediu,mi-am infiintat o societate comerciala si vreau sa stiu daca se pot obtine reduceri la impozite? Constantin_Cristina Constantin_Cristina Buna ziua.Pana anul trecut in august 2013 eram incadrata la dragul accentuat si primeam o pensie de 234 ,fiind chemata la razuire in fiecare an,dupa ce mergeam ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)