avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D112 si modificarea timpului de munca in cursul lunii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D112 si modificarea timpului de munca in cursul lunii

buna ziua,
am un salariat care in perioada 01.04.2016- 29.04.2016 , a fost incadrat ca jurist cu norma partiala de 4 ore si salariu de 1200 ron.
Cu data de 30.04.2016 i se face act aditional la CIM prin care se modifica incadrarea in "conducator auto" cu norma intreaga de 8 ore , fara modificarea salariului. Fac mentiunea ca ziua de 30.04.2016 este zi de sambata.
Fiind vorba despre o agentie de turism, din data de 30.04.2016 pana in 03.05.2016, persoana este plecata in delegatie cu grup de turisti , cu autocarul firmei.
Va rog sa-mi spuneti cum si in ce sectiune se declara in D112 pentru luna aprilie, avand in vedere ca avem:
-un contract cu 4 ore si apoi un contract cu 8 ore, cu incepere din data de 30.04.2016
-salariul nu se modifica
-ziua de 30.04.2016 , fiind in delegatie , trebuie sa o consider zi lucrata cu 8h pentru care trebuie sa dau diurna si zile libere.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Deplasari de personal si fisa de pontaj AliceS AliceS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, cum ar trebuie intocmita corect o fisa de pontaj pentru salariatii care sunt trimisi in deplasari (in afara locului de ... (vezi toată discuția)
Cim dali_c dali_c Buna ziua, Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Sporuri la cim partial Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Spuneam intr-un alt topic ca un salariat si-a facut cerere ca doreste reducerea timpului de lucru la 4 ore pe motive de sanatate .Acel salariat ... (vezi toată discuția)