avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cos de baschet amplasat la limita proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cos de baschet amplasat la limita proprietatii

Am cumparat o casa ..Vecinul meu are amplasat aproape de hotar circa 50- 60 cm de gard.. un cos de baschet ...fix in dreptul terasei mele. Cum as putea sa il conving prin alte forme legale ( intelegerea amiabila a picat ) sa isi mute terenul de baschet ? ..exista o referire legala? A devenit suparator mai ales acum vara ..sa iei masa pe terasa cu frica ca oricand poate ateriza o minge pe masa.. nu mai vorbesc de zgomot ..Multumesc !
Cel mai recent răspuns: prdcristi , utilizator 13:02, 16 Mai 2016
prdcristi a scris:

Buna ziua !
Am cumpărat o casa.. iar vecinul meu are amplasat aproape de hotar circa 50- 60 cm de gard.. un teren (coș) de baschet ...fix în dreptul terasei mele.(aflata la o distanta de 1M de gardul cu vecinul). Cum as putea sa il conving , legal ( înțelegerea amiabila a picat ) sa își mute terenul de baschet ? ..exista o referire legala ? A devenit supărător mai ales acum vara ..sa iei masa pe terasa cu gândul ca oricând poate ateriza o minge pe masa.. nu mai vorbesc de zgomot . Mulțumesc !

Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2016
prdcristi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Locurile de joacã ptr. copii ! rrobi rrobi Bună ziua ! Locuiesc la parterul unui bloc de foarte mult timp. În urmă cu ceva vreme s-a amenajat un loc de joacă pentru copii, care este aproape de ... (vezi toată discuția)
Vecin care are alambic irinavasiliu irinavasiliu Vecinul de alături distileaza des alcool, iar fumul de lemn si mirosul de borhot ne împiedica să deschidem geamurile. Este foarte aproape de casa, gardul e ... (vezi toată discuția)