avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin care are alambic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin care are alambic

Vecinul de alături distileaza des alcool, iar fumul de lemn si mirosul de borhot ne împiedica să deschidem geamurile. Este foarte aproape de casa, gardul e la doar 60 de cm de aceasta, iar cazanulve aproape de gard. Exista căi legale de a acționa pentru a-l determina să mute cazanul?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:53, 3 Iulie 2018
Avand in vedere relatiile de vecinatate initial incercati sa solutionati amiabil
Daca nu solutionati amiabil,sesizati oficial poltia teritoriala,,autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Vecin de dedesubt face gratar pe balcon pilo1 pilo1 Buna ziua, locuiesc la un etaj superior al unui bloc, si vecinul de sub mine are un gratar pe gaz pe balcon pe care il foloseste saptamanal, iar mult fum si ... (vezi toată discuția)
Fumul de la hornul vecinului mă intoxică. căi de atac? AdrianPietraru1982 AdrianPietraru1982 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați, dacă se poate, cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Locuiesc la casă. În urmă cu doi ... (vezi toată discuția)