avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot semna bilantul?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot semna bilantul?

Buna ziua. Am terminat facultatea de finante banci si am termiat si masterul. Lucrez ca si contabil iar intrebarea mea este daca pot sa semnez bilanturile. Firma la care lucrez e micuta. e formta din administrator, contabil (eu) si un muncitor.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrianau , utilizator 10:43, 17 Mai 2016
Indepliniti toate conditiile, in afara de aceea de a fi conducatorul compartimentului financiar-contabil. Nu trebuie sa faceti altceva, decat sa schimbati functia in cea de Contabil sef sau Director economic, chiar daca sunteti singurul angajat al acestui compartiment.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inginer cu master in contabilitate ContSters85367 ContSters85367 Buna seara, Un inginer poate sa faca master in ASE si sa devina astfel economist cu drept de a se angaja director economic si de a semna bilantul contabil? ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant maribog maribog Ce se poate intampla unei firme care, are angajat un contabil care e in ultimul an la fac.de finante banci, si care semneaza bilantul? Asta avand in vedere ... (vezi toată discuția)