avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare dosar curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare dosar curatela

Ce acte sunt necesare pt intocmirea unui dosar pt obtinerea unei curatele si pasii care trebuie urmati . Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: CamilSirbu , utilizator 10:05, 8 Iunie 2016
Daca doriti doar curatela, trebuie sa apelati la Serviciul de Autoritate Tutelara din Primaria unde aveti domiciliul.

Daca doriti o punere sub interdictie si numirea unui tutore, atunci va trebui sa depuneti o actiune in instanta.
M-ar interesa optinerea unei curatele in instanta in baza unui cerificat de incadrare in grad de handicap, in speta pentru mama mea. Doream sa stiu de ce acte este nevoie pentru a depune dosarul in instanta.
Va multumesc , dar doream sa-mi spuneti concret ce acte trebuiesc depuse in dosarul de obtinere a unei curatele pt o persoana incadrata in gradul 3 de handicap(dementa incepienta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament al unei persoane care are curator lani lani va rog sa ma lamuriti asupra unei probleme care este f.importante petnru mine. Sunt unica mostenitoare a parintilor mei. Ei doresc sa vanda apart.lor ... (vezi toată discuția)
Curatela Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Am o fiica de 28 ani incadrata in gradul grav de handicap . Sotia mea este asistentul personal care o ingrijeste . Fiica mea este membru intr-o fundatie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru obtinerea tutelei asupra unei persoane cu dizabilitati Lucica101 Lucica101 Buna ziua, Fiul meu are 28 ani si este persoana cu dizabilitati grad 1. Vreau sa stiu ce acte îmi trebuiesc pentru obtinerea tutelei reprezentand interesele ... (vezi toată discuția)