avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen eliberare dosar medical in urma unui deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen eliberare dosar medical in urma unui deces

Buna ziua. In urma cu 21 de zile fiul nostru a decedat in urma unei infectii contactata in Maternitatea Odobescu din Timisoara. Am depus o cerere pe data de 20 aprilie ac pentru a primi dosarul medical. Puteti sa imi spuneti care este termenul legal in care spitalul e obligat sa ne furnizeze documentele solicitate? Daca se poate si cu articolul din lege. Multumesc

Alte discuții în legătură

De ce apar analize medicale efectuate in spital dupa decesul ... Alina Avila Alina Avila De ce apar analize medicale efectuate in spital dupa decesul pacientului? (vezi toată discuția)
Care este cadrul legislativ actual pe care ma pot baza pentru a-mi intemeia demisia dintr-o functie medicala, de stat, in contextul actual de pandemie si stare de urgenta? catalinks catalinks Buna ziua, Ma numesc Catalina, am 61 de ani si lucrez ca infirmiera, in cadrul unui spital judetean de urgenta, din Romania. Avand in vedere contextul ... (vezi toată discuția)
Citomegalovirus contactat la locul de munca Anca Corches Anca Corches Buna ziua. Lucrez intr-o scoala specială, cu copii cu dizabilitati multiple. În urma unor analize medicale am descoperit ca am o infecție veche (IgG) cu ... (vezi toată discuția)