avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingradire acces/utilizare loc parcare subteran
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingradire acces/utilizare loc parcare subteran

Buna ziua,

Am achizitionat un imobil (apartament + loc garaj subteran) nou. La data cumpararii era inca in constructie. In momentul incheierii contractului de vanzare/cumparare, accesul la locul de parcare subteran nu era realizat si nu este nici in acest moment, la cateva luni de la incheierea contractului. Vanzatorul nu a specificat o data exacta pentru finalizarea lucrarilor.
Ma vad in situatia in care nu pot accesa locul de parcare cumparat din cauza ca accesul la acesta nu este realizat/construit. Ce pot face in aceasta situatie? Sa dau in judecata vanzatorul in cazul in care nu-mi da un termen clar de finalizare a cosntructiei? Ce daune as putea sa cer pentru a-l motiva sa-si faca treaba? Cu multumiri anticipate !
Nu stim nici ce fel de contract e, de vanzare, de antrepriza, vanzare bun viitor, promisiune? Trebuie citit actul.
In principiu, il intrebati unde sa parcati pana la momentul terminarii si cand va fi aceasta.
Buna ziua,
Chiar daca cu intarziere, va multumesc pentru raspuns.
Este un contract de vanzare-cumparare pe baza unui credit prima casa. Locul de parcare subteran, cuprins clar in contractul de vanzare-cumparare, nu a fost predat si nu pate fi folosit nici pana acum, el fiind deja platit, inclus in pretul de vanzare. Trebuia sa fie gata la momentul vanzarii imobilului. In contract nu este specificat un termen de predare, existenta locului de parcare si utilizarea acestuia fiind presupusa ca posibila la momentul vanzarii-cumpararii.
Credeti ca poate fi un caz de iselaciune?
Multumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcari imobil nou ovi1979 ovi1979 Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un imobil nou in 2014. La momentul achizitiei dezvoltatorul nu vindea parcarile din subteran deoarece nu erau ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare nemenționat in promisiune v-c, dar menționat ... Jessica123 Jessica123 Loc de parcare nemenționat in promisiune V-C, dar menționat in Contractul V-C Buna ziua, Revin cu scenariul următor, adăugând o mențiune legată ... (vezi toată discuția)
Bună seara as avea nevoie de o lămurire in legătura cu o problema ... Jessica123 Jessica123 Bună seara As avea nevoie de o lămurire in legătura cu o problema pe care o întâmpin momentan cu dezvoltatorul de la care am achiziționat un ... (vezi toată discuția)