avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta

Buna ziua
Sunt profesor si am viza de resedinta la 45 Km de scoala unde lucrez .
Am o locuinta proprietate personala la 10 km de scoala unde lucrez, in alta localitate.
In aceasta situatie mi se deconteaza naveta de la viza de resedinta sau de la
proprietatea personala?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:58, 19 Mai 2016
de unde aveti viza de resedinta se deconteaza.
Beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi au postul.

Dvs unde locuiti efectiv, la 10 km sau la 45 de Km?
Locuiesc unde am viza de resedinta ,la 45 km in alta localitate decat cea in care am post.
va multumesc
Vi se va deconta naveta efectuata de la locuinta de resedinta , cea situata la 45 km.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica de drept,situatie juridica de fapt... Radamante Radamante Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice ART. 1 Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă dețin locuință într-un sat, iar locul ... Bună ziua! Dacă dețin locuință într-un sat , iar locul de muncă (școala ) se află în aceeași comună de care aparține respectivul sat, dar eu ... (vezi toată discuția)