avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Dacă dețin locuință într-un sat, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Dacă dețin locuință într-un sat, iar locul ...

Bună ziua! Dacă dețin locuință într-un sat
, iar locul de muncă (școala ) se află
în aceeași comună de care aparține respectivul sat, dar eu am domiciliul și locuiesc la oraș, pot beneficia de decontarea navetei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 6 Aprilie 2023
Beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu dispun de locuinţă în localitatea unde aceștia își au postul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant allysandia allysandia Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta zugelena zugelena Buna ziua Sunt profesor si am viza de resedinta la 45 Km de scoala unde lucrez . Am o locuinta proprietate personala la 10 km de scoala unde lucrez, in alta ... (vezi toată discuția)