Inainte de a pune aceasta intrebare, am citit tot ce se putea citi despre subiect, insa, din pacate, tot nu imi este clar.
Da, am vazut punctele adaugate i1, n1, n2 referitoare la interzicerea vapatului in mijloace publice de transport in comun, insa AM MAREA RUGAMINTE sa clarificati aceasta problema, deoarece se creeaza abuzuri peste tot din aceasta cauza a necunoasterii legii de catre cei care amendeaza.
Si mai am o rugaminte, raspunsul clarificator sa fie DOAR DIN PARTEA UNUI/UNEI AVOCAT/E. Ii rog MULT DE TOT pe ceilalti useri sa se abtina de la comentarii de genul: "eu asa am inteles, e foarte clar", etc, etc.
As dori DOAR o parere avizata, ca si atunci cand m-as duce in instanta sa reclam ca am fost amendat abuziv, sau, din contra, sa ma apar daca cineva ar avea vreo problema cu vapatul meu in locurile publice.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns. Exact aceste articole le-am citit deja și, scuzați-mă, dar din ele nu rezulta decât că legea, împreună cu regulile de aplicare, sunt interpretabile.
Din păcate nu reiese clar că țigara electronică este permisă în spatiile publice (mai puțin mijloacele de transport și locurile de joacă).
Acesta este motivul pentru care am pus această întrebare, ca sa mă pot lamuri.
Va rog, încă o dată, să-mi dați un răspuns clar.
Mulțumesc frumos.
Pentru mine, ghidul emis de guvern este documentul oficial.
Pe forum ne dam cu parerea, nu putem stabili certitudini asa cum doriti dvs. Cred ca numai instanta de judecata si numai intr-un caz concret, se poate pronunta cu certitudine.