Dupa cate am inteles tigara electronica este interzisa in locurile de joaca pentru copii si mijloacele de transport in comun.
In momentul de fata lucrez intr-o corporatie unde urmeaza se se interzica, zic ei ca or sa schimbe Regulamentul de Ordine Interioara si or sa specifice ca utilizarea tigarilor electronice contravine cu activitatea de aici.
Este posibil sa faca asta? Adica in aceeasi masura ma gandesc ca ar putea interzice orice care in mod normal ar fi legal prin Regulamentul de Ordine Interioara.
Vreo idee?
Edit: Mentionez ca munca de aici consta in promovarea unor produse de telecomunicatii, avand numai angajati de peste 18 ani intr-o cladire de birouri noua cu un sistem de aerisire foarte bun.
Modificarea ROI se va face in baza legii privind interzicerea fumatului in spatii publice.
Nu este rau daca veti citi acest articol - www.avocatnet.ro/con ...
Discutia aceasta pe forum va poate lamuri - www.avocatnet.ro/con ...
Guvernul a emis un ghid pentru aplicarea legii - www.avocatnet.ro/con ...
Va multumesc pentru link-urile corecte, le-am citit pe ambele. Din pacate nu m-am lamurit deloc, stiam deja infromatiile de acolo. Intrebarea mea este legata de tigarile electronice dar mai mult de Regulamentul de Ordine Interioara din cadrul companiei pentru care lucrez.
As dori sa stiu daca angajatorul meu poate interzice tigarile electronice la locul de munca modificand Regulamentul de Ordine Interioara. Atentie, se refera la tigarile electronice care in momentul de fata sunt interzise doar in mijloace de transport in comun si locuri de joaca pentru copii.
Angajatorul este cel care are competenta intocmirii ROI, la alcatuirea caruia are in vedere prevederi legislative.
Despre ROI gasiti aici: 20120121223135_158053.doc
sau aici: [ link extern ]