avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neluare in considerare cererea de interventie accesorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neluare in considerare cererea de interventie accesorie

Buna ziua!

Am formulat cerere de interventie accesorie in favoarea recurentului, deci in faza de recurs, insa instanta s-a pronuntat, fara sa ia in considerare cererea mea. Cum pot sa procedez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lacramioara81 , utilizator 13:52, 18 Mai 2016
Ar fi trebuit sa o ia in considerare deoarece,cererea de interventie pote fi facuta pana la inchiderea dezbaterilor in tot cursul judecatii,chiar si in caile extraordinare de atac.[Art.63(2)NCPC].Puteti formula cerere de revizuire conf.art.509(1) pct.1.NCPC.
va multumesc, asa m-am gandit si eu, ca doar vine in sprijinul recurentului, deci sunt aplicabile aceleasi masuri, proceduri ca si pt. recurent, prin urmare pot formula revizuire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O cerere accesorie pe cale separata - termen de depunere /prescriere oanaportar oanaportar O cerere accesorie pe cale separata, pana la ce data se poate face ? - exista un termen de depunere sau un termen de prescriere ? (vezi toată discuția)
Intervenient in procesul de partaj dupa ce instanta a audiat martori alin7 alin7 Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt in proces de partaj cu fosta iar parintii ei sunt intervenienti in interes propriu. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Termen cerere revizuire bcfbmv bcfbmv Care este modul de stabilire a termenul de revizuire a unei hotarari de fond, ce a fost atacata cu apel si respins apelul? (vezi toată discuția)