avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorie pe lista anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorie pe lista anaf

Buna ziua,

De cand cu stirea de pe PRO Tv, am descoperit ca sunt datoare la ANAF. Am ramas stupefiata. Nu am primit niciodata o instiintare la adresa de domiciliu. Cum se procedeaza pentru aflarea exacta a datoriei, deoarece nu am incredere in lista lor in care abia distingi ceva. As dori sa stiu daca cineva a mai intampinat astfel de probleme si daca stie cineva cum se face esalonarea. Mi se pare aberant ce se intampla. Am vazut un singur caz pe internet in care nu s-a primit nimic prin posta. Dar nu exista alte metode de transmitere? Tinand cont ca la ei se dau toate datele. Si numar de telefon si adresa de mail? Va rog, astept un raspuns.:O
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 21:59, 5 Iulie 2016
Solicitati la Anaf (persoane fizice) fisa detaliata pe codul numeric personal al D-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean roman cu domiciliul in strainatate, metoda de comunicare cu anaf acflorin72 acflorin72 Buna ziua, Sunt un cetatean roman cu domiciliul in strainatate si in urma unei vizite in Romania in 2015 am descoperit ca am o datorie la ANAF. Am cateva ... (vezi toată discuția)
Emitere impozit pe mijloc de transport dupa instrainare - la 5ani dupa vanzare oricami_arh oricami_arh buna ziua, in octombrie 2012 am vandut o masina, urmarind toti pasii - acte auto, contract vanzare-cumparare, scos masina de la impozit - sector 4 fiind ... (vezi toată discuția)
Cum se dovedesc infractiunile electronice (spam)? al3x4ndru al3x4ndru Bunaseara, Am citit pe internet ca in Romania SPAM (email-uri nesolicitate) constituie infractiune. Si eu primesc emailuri de genul acesta, si cred ca fiecare ... (vezi toată discuția)