avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... art 204 ncpc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

art 204 ncpc

art 204 ncpc spune ca:

Reclamantul poate să-şi modifice cererea şi să propună noi dovezi, sub sancţiunea decăderii, numai până la primul termen la care acesta este legal citat.
A fi legal citat inseamna a primi prima citatie acasa pe care scrie un termnen de judecata stabilit de judecator?, iar pana atunci poti depune cate Completari doresti? Daca ai adus o completare pe art 204 si judecatorul a amanat cauza nedand un termen de judecata unde sa fie citate partile, fiind doar amanari preliminare, la camera de consiliu, iar daca au intervenit date noi se mai poate depune inca o noua completare ca judecatorul sa o mai amane odata pentru o alta decizie??

In termen de zece 10 zile pot depune cate raspunsuri la intampinarea paratului doresc sau doar unul singur? In cazul cand la doua zile am depus un raspuns iar acum as dori sa mai adaug unul aflandu-ma in termenul de 10 zile.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2016
shcgusa, utilizator
Cel mai recent răspuns: shcgusa , utilizator 12:42, 18 Mai 2016
Legal citat inseamna ca, procedura de citare a fost legal indeplinita, asta se constata de instanta,puteti depune completari/modificari conform art.204 NCPC,in termenul de 10 zile puteti depune cate raspunsuri vreti.
Nu am cuvinte sa va MULTUMESC PENTRU RASPUNS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere raspuns la intampinare dupa modificare cerere cf. art. 204 alin.(1) c.p.civ. Alin Ursu Alin Ursu Buna, Am o nelamurire cu privire la prevederile art. 204 alin. (1) C.proc.civ. Acesta spune: \\"[i]Art. 204: Modificarea cererii de chemare în ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb total cererea de chemare in judecata?? aidu aidu Am introdus o cerere cu un continut, parata a facut intampinare, Insa m-am razgandit radical, si nu mai vreau sa introduc cererea aia, ci alta. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Posibilitate modificare actiune initiala ContSters369643 ContSters369643 Am chemat in judecata coproprietarii , in vederea demolarii unei anexe ce se afla pe terenul ramas in indiviziune dupa partajul judiciar . Cauza a fost ... (vezi toată discuția)