avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu

Am o masina la care am platit timbrul de mediu in 2015. Sunt in proces de recuperare a taxei. In prima faza am castigat. Urmeaza recursul. Daca vand masina exista vreo repercursiune pentru proces? Va continua cu aceleasi reguli? Daca vand masina, viitorul proprietar o va putea inmatricula fara plata timbrului de mediu avand in vedere ca eu nu l-am recuperat inca si nu exista o decizie definitiva cu privire la acest lucru? Procesul actual ii va dauna viitorului proprietar cand isi va inmatricula masina?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa daca masina nu mai e a mea burlacescu burlacescu Buna,am cumparat o masina din strainatate pe care am inmatriculata platind timbrul de mediu (1700e). Am dat statul in judecata si am castigat.Ideea e ca eu am ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu privire la noul timbru de mediu DrAdrian DrAdrian Buna seara, Urmeaza sa achizitionez un autoturism sh deja inmatriculat si vreau sa il trec pe numele meu. Sunt doua variante care ma intereseaza: 1. As ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru crocoi crocoi Buna,cum pot inmatricula o masina fara sa platesc taxa de timbru,se mai poate intenta proces judecatoresc pentru inmatriculare fara taxa,masina este din 1997 ... (vezi toată discuția)