avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cetatean libanez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cetatean libanez

Buna ziua !
Va rog frumos, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema :
- dorim angajarea unui cetatean libanez, care are permis de sedere: " rezident pe termen lung - CE ";
- ce acte trebuiesc cerute pentru dosarul de personal, pentru angajare ?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 27 Mai 2016
Aceleasi acte ca si pentru un cetatean roman, plus copie de pe cartea de rezidenta.
Multumesc !
Buna ziua !
La intrebarea de ieri, in legatura cu angajarea cetateanului libanez, ce salariu de incadrare trebuie sa aiba?
Trebuie sa-i asigur salariul mediu brut sau salariul minim brut ?
Multumesc frumos !
Ce functie va avea acea persoana ?
muncitor necalificat

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean indian Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta am dori sa angajam cetatean indian cu permis de sedere in Romania, este casatorit aici, dar nu stiu cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)
Introducere detasare in revisal laritzu laritzu Buna ziua, Cum introducem in revisal detasarea unui salariat al nostru care urmeaza sa fie detasat catre o alta firma ? Va rog sa-mi spuneti pasii din ... (vezi toată discuția)