avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE DE INVALIDITATE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE DE INVALIDITATE

Buna seara,la pensia de boala gradul 3 cat se considera vechime sau stagiu de cotizare la CAS. MULTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2016
ionita-victorita, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:50, 19 Mai 2016
0,25% din punct de pensie pe luna , de asemenea avand grad 3 boala aveti voie si sa munciti maxim 4 ore pe zi (juma de norma) .
O zi buna!
Perioada de pensie de invaliditate este asimilata stagiului de cotizare la pensie si se are in vedere la pensionarea pentru limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 43.79733 puncte totale si punctaj mediu de 1.27656 si 22500 ... Bibi29 Bibi29 Am 43.79733 puncte totale si punctaj mediu de 1.27656 si 22500 lei pensia pe luna. Daca primesc indicele de corectie cind am depus cererea pentru pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie civila refuzata - zero puncte Cristianc1 Cristianc1 Buna ziua. Tatal meu este pensionar militar. A lucrat si in civilie inainte si dupa perioada militara, 14 ani si 6 luni in total in civilie. Implinind recent ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie anticipata sau anticipata partiala kazimir2048 kazimir2048 Doamne ajuta.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg calculul virstei de pensionare antipata sau partial antipata.Mama nascuta in iunie 1965 are 26 de ani ... (vezi toată discuția)