avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare salon cosmetica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare salon cosmetica

Buna ziua,
imi puteti spune ce acte am nevoie ptr inffintarea unui salon de cosmetica,si care sunt costurile acestora?si ca ce ar fi mai avantajos,ca persoana fizica ,microintreprindere?

Va multumesc anticipat,
Astept raspunsurile voastre.

Alte discuții în legătură

Import produse din italia auroradobrin auroradobrin Buna ziua ! Am deschis o firma ( salon coafura ) pe 29.01.2013 neplatitoare de TVA si cu impozit microintreprindere . 1. Va rog sa-mi spuneti daca e ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli fara documente justificative popageorgeta popageorgeta buna ziua, daca un PFA lucreaza intr-un salon de cosmetica si presteaza si servicii de machiaj iar produsele folosite la machiaj nu le are achizitionate pe ... (vezi toată discuția)