avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale/ coplatitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale/ coplatitor

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea: 2 soti, credit de nevoi personale, el titular, ea coplatitor. El a platit o perioada apoi din anumite circumstante nu l-a mai platit, iar ea nu a stiut, pentru ca s-au despartit dar nu au divortat. Urmare acestei situatii ea a primit o poprire pe salariu, iar el o poprire pe pensie. Mentionez ca el este pensionat pe caz de boala. Pot executorii sa ia bani si de la titular si de la coplatitor in aceeasi luna?

Va multumesc!
Daca subiectul este mult prea larg, am rugamintea sa ma induramati unde anume sa citesc despre aceste situatii.
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2016
Claus0987, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare... vea75 vea75 Buna ziua! Doresc sa va expun situatia mea care nu e deloc simpla ,consider eu . In urma cu ceva timp am contractat un credit bancar ,pt nevoi personale, ... (vezi toată discuția)
Coplatitor intr-un imprumut de nevoi personale pateasorin pateasorin Sunt coplatitor intr-un contract cu o banca pentru un imptumut de nevoi personale pe 10 ani . Din contract , au fost platite ratele lunare timp de 5 ani . Din ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de poprire Gabigeo Gabigeo Bună seara! Am avut un credit de nevoi personale încheiat la Raiffeisen bank în 2016 la sfârșitul anului. Vineri pe data de 02.08. 2019 mi-a venit la ... (vezi toată discuția)