Buna ziua! Doresc sa va expun situatia mea care nu e deloc simpla ,consider eu . In urma cu ceva timp am contractat un credit bancar ,pt nevoi personale, impreuna cu sotul meu . Eu sunt titular, iar el coplatitor. Intre timp am divortat , el nu doreste sa mai plateasca absolut nimic. Eu am mai platitit o perioada,am avut poprire pe salariu,dar de un an nu am mai platit nici eu pt ca nu am mai avut posibilitatea si nici nu mai lucrez ,nu am contract de munca. Intre timp creditul a fost preluat de executori bancari si actionat in instanta. Mentionez ca eu nu am nicio proprietate pe numele meu si nici fostul sot. El e plecat din tara, deci nici el nu are contract de munca.Ce mi se poate intampla?
hmm ! nici măcar ceva bunuri personale, conturi bancare ? Deocamdată nu vi se poate întâmpla nimic.Mai târziu, când veți obține un venit, veți fi urmărită continuu de creditor și vă poate executa direct din acel venit.Aveți grijă de lucrurile ce le aveți asupra dvs.: ”sunt ale mamei, surorii” etc altfel vi se vor executa silit.Poate soțul dvs. are vreo proprietate, vreun alt venit etc sau va obține în viitor etc
Credite bancare
samina
Buna seara,
Va deranjez cu o intrebare legata de credit bancar
Sotul meu are doua credite bancare, de nevoi personale, fara garantii imobiliare si fara ca ... (vezi toată discuția)