avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare...

Buna ziua! Doresc sa va expun situatia mea care nu e deloc simpla ,consider eu . In urma cu ceva timp am contractat un credit bancar ,pt nevoi personale, impreuna cu sotul meu . Eu sunt titular, iar el coplatitor. Intre timp am divortat , el nu doreste sa mai plateasca absolut nimic. Eu am mai platitit o perioada,am avut poprire pe salariu,dar de un an nu am mai platit nici eu pt ca nu am mai avut posibilitatea si nici nu mai lucrez ,nu am contract de munca. Intre timp creditul a fost preluat de executori bancari si actionat in instanta. Mentionez ca eu nu am nicio proprietate pe numele meu si nici fostul sot. El e plecat din tara, deci nici el nu are contract de munca.Ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 16:19, 15 Septembrie 2012
hmm ! nici măcar ceva bunuri personale, conturi bancare ? Deocamdată nu vi se poate întâmpla nimic.Mai târziu, când veți obține un venit, veți fi urmărită continuu de creditor și vă poate executa direct din acel venit.Aveți grijă de lucrurile ce le aveți asupra dvs.: ”sunt ale mamei, surorii” etc altfel vi se vor executa silit.Poate soțul dvs. are vreo proprietate, vreun alt venit etc sau va obține în viitor etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu coplatitor.rate restante rali2012 rali2012 buna seara.ce se intampla in cazul in care nu am platit doua rate la un credit cu coplatitor.poate fi executat un teren proprietatea coplatitorului daca nu ... (vezi toată discuția)
Credite bancare samina samina Buna seara, Va deranjez cu o intrebare legata de credit bancar Sotul meu are doua credite bancare, de nevoi personale, fara garantii imobiliare si fara ca ... (vezi toată discuția)
Mostenirea poate fi supusa la executare silita? lucasica lucasica Am impreuna cu fostul sot uncontract pe nevoi personale, el titular si eu coplatitor. El nu are nimic pe numele sau inafara de venitul din salarii, din care ... (vezi toată discuția)