avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... mostenirea poate fi supusa la executare silita?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

mostenirea poate fi supusa la executare silita?

Am impreuna cu fostul sot uncontract pe nevoi personale, el titular si eu coplatitor. El nu are nimic pe numele sau inafara de venitul din salarii, din care plateste deja pensie alimentara la un copil. Eu mostenesc 1/2 dintr-un apartament, detin uteren agricol luat in afara casatoriei si am sieu venit din salarii. S-a platit creditul pana cand am inceput divortul. Acum banca ne someaza ca se va vinde lao firma de recuperare, creditul. Fiirma de recuperare cum isi va recupera banii de la noi? se poate pune sechestru pe apartamentul meu mostenit?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 00:35, 5 Noiembrie 2011
Se poate pune poprire pe venit sau se pot executa silit bunurile dvs.
si daca tot ce am pe numele meu,donez mamei mele. ce sa va intampla?
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2011
lucasica, utilizator
Pot anula donatia.
lucasica a scris:

si daca tot ce am pe numele meu,donez mamei mele. ce sa va intampla?

ce-ar fi sa uitati de "donatie" si sa vindeti :)
incercati vanzare cumparare pe numele unei persoane de incredere

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii - vanzare imobile oce oce Am o firma care detine in proprietate niste cladiri. De cativa ani incerc sa vand aceste cladiri si acum sunt pe punctul de a reusi. Totodata mentionez faptul ... (vezi toată discuția)
Datorie pe firmă, risc sechestru imobil proprietate personală mariuscoditoiu mariuscoditoiu Buna Am credit la o bancă pe persoană juridică la firma la care sunt administrator și am întârziat cu plata ratelor. Am primit înștiințare ca imi pun ... (vezi toată discuția)
Revocare acte de instrainare carmenssilva carmenssilva Am un credit de nevoi personale, fara garantii, la care am ceva restante. Pentru a fi sigura ca nu imi vor pune sechestru pe casa in cazul unei eventuale ... (vezi toată discuția)