avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma cu datorii - vanzare imobile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma cu datorii - vanzare imobile

Am o firma care detine in proprietate niste cladiri. De cativa ani incerc sa vand aceste cladiri si acum sunt pe punctul de a reusi. Totodata mentionez faptul ca firma inregistreaza datorii la furnizori,( datorii pe care intentionez sa le achit cu banii reveniti din vanzarea imobilelor) si are propriri pe conturi in urma refuzarii biletelor la ordin. Una dintre firmele carora le suntem datori s-a adresat unei firme de recuperare si din partea acestei firme am primit o adresa prin care ne someaza sa platim, in caz contrar acestia urmand sa inceapa procedura de executare silita.
Va rog sa imi spuneti daca e posibil sa fiu impiedicat in a mai vinde imobilele de pe firma mea ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florian Sebastian Mihaileanu , Avocat 10:55, 5 Aprilie 2011
este posibil sa va puna sechestru pe imobile ( depinde de valoarea creantelor) pentru a se asigura ca nu vindeti din bunuri pentru a-i insela pe creditori.
Si mai mult dacac nu pun sechestru este posibila o actiune pauliana care sa anuleze vanzarea facuta "in frauda creditorilor".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare proprietate tudora tudora Sunt proprietar al unui apartament impreuna cu inca 2 persoane, o banca la care sunt restant imi poate pune sechestru pe suprafata detinuta de mine? Poate fi ... (vezi toată discuția)
Donatie intre soti Andreeadarius Andreeadarius Buna ziua. Situatia se prezinta asa: sotul a facut acum cativa ani un imprumut in strainatate pe care nu a reusit sa il returneze integral. Noi detinem ... (vezi toată discuția)
Donație minor Jvs81 Jvs81 Buna .Va rog sa-mi răspundeți cum ar trebui sa procedez pentru a dona un apartament copilului meu minor . Țin sa precizez ca lucrez in afara( Franța) și ... (vezi toată discuția)