Am o firma care detine in proprietate niste cladiri. De cativa ani incerc sa vand aceste cladiri si acum sunt pe punctul de a reusi. Totodata mentionez faptul ca firma inregistreaza datorii la furnizori,( datorii pe care intentionez sa le achit cu banii reveniti din vanzarea imobilelor) si are propriri pe conturi in urma refuzarii biletelor la ordin. Una dintre firmele carora le suntem datori s-a adresat unei firme de recuperare si din partea acestei firme am primit o adresa prin care ne someaza sa platim, in caz contrar acestia urmand sa inceapa procedura de executare silita.
Va rog sa imi spuneti daca e posibil sa fiu impiedicat in a mai vinde imobilele de pe firma mea ? Multumesc anticipat.
este posibil sa va puna sechestru pe imobile ( depinde de valoarea creantelor) pentru a se asigura ca nu vindeti din bunuri pentru a-i insela pe creditori.
Executare proprietate
tudora
Sunt proprietar al unui apartament impreuna cu inca 2 persoane, o banca la care sunt restant imi poate pune sechestru pe suprafata detinuta de mine? Poate fi ... (vezi toată discuția)
Donație minor
Jvs81
Buna .Va rog sa-mi răspundeți cum ar trebui sa procedez pentru a dona un apartament copilului meu minor .
Țin sa precizez ca lucrez in afara( Franța) și ... (vezi toată discuția)