avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitati in baza certificatelor de calificare ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitati in baza certificatelor de calificare primite inafara tarii

Am certificat de cosmetician luat in Republica Moldova.
In baza acestui certificat eu pot oferi servicii in Romania? sau este necesar echivalarea lui in Romania. Daca da atunci unde?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui cabinet cosmetic marimitis marimitis Buna ziua! Am diploma de licenta medicina generala.Plus si rezidentiatul cu 7 ani de activitate. Nu demult am absolvit cursuri de cosmetician. Am certificat ... (vezi toată discuția)
Cum as putea lucra in romania ca asistent medical, fiind cetacean cu dubla cetatenie ro si md, cu diploma din rmoldova Oxana Nichiforeac Oxana Nichiforeac Buna ziua! Care ar fi procedura de perfectare a actelor de stidii, in cazul care, fiind cetacean cu dubla cetatenie ro si md, cu diploma din RMoldova ... (vezi toată discuția)
Cum se transfera pensia din republica moldova in romania Azuru Azuru Buna ziua! Parintii mei si-au redobandit cetatenia romana in anul 2011 (28 Aprilie). Transcrierea in 05.05. 2011 Certificatele de nastere a fost emise ... (vezi toată discuția)