avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare funct publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare funct publici

Daca in legea 273/2006 se precizeaza "Cheltuielile de personal aprobate nu pot fi majorate prin virari de credite bugetare" cum se pot suplimenta creditele bugetare ca urmare a majorarii salariilor prin hotarari de guvern?
Cel mai recent răspuns: martin77 , utilizator 10:35, 1 Iunie 2016
Prin rectificari de buget cu majorarea proportionala a veniturilor bugetare (fie a veniturilor proprii fie a sumelor alocate de la bugetul de stat pentru activitatile finantate gen invatamant, asistenta sociala etc) .
Cum maresti veniturile daca nu ai incasari suplimentare?Exclus.Si nu ma refer la invatamant, pt ca acolo ne vin banii de la stat, ma refer la angajatii primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face o rectificare bugetara?! 66ani 66ani Lucrez intr-o instituite publica. Conform Legii 273/2006, privind finantele publice locale care prevede ca incepind cu trimestru III al anului, se pot face ... (vezi toată discuția)
Virarile de credite ContSters240394 ContSters240394 Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un raspuns in problema urmatoare: In cadrul unei rectificari bugetare la o primarie se fac urmatoarele operatiuni - incasare ... (vezi toată discuția)
Virari de credite bugetare mirelutaa mirelutaa Va rog sa mi raspundeti daca este legal sa se propuna virari de credite bugetare de la un capitol care nu are disponibilitati.Mai exact, de la cheltuieli de ... (vezi toată discuția)