avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Rezervare nume PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Rezervare nume PFA

Buna ziua,

In aprilie 2016, am facut rezervarea denumirii pt PFA si am achitat taxa de registru la casierie de 72 de lei, insa nu am mai depus restul de acte pentru inregistratea PFA-ului, hotarand sa aman/ sa anulez aceasta inregistrare de PFA.

In ce masura ma afecteaza acesta situatie?
Pot fi amendata/ pot avea controale pentru acest fapt?

Multumesc.


Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:17, 24 Mai 2016
Buna seara,
Nu veti avea nici controale si nici nu veti primi amenzi. Daca nu depuneti dosarul in vederea infiintarii PFA-ului in termen de 3 luni atunci pierdeti rezervarea denumirii si va trebui sa achitati o noua taxa in acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mini-afacere pe internet hancock hancock Salut, As vrea sa ofer un serviciu printr-un site pe Internet utilizand plati prin SMS. Din ce am mai citit sunt obligat sa devin PFA sau sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Procura notariala infiintare pfa ana_maria1 ana_maria1 buna ziua Stie cineva ce trebuie exact trecut in procura notariala?Sotul ma deleaga pe mine pt a infiinta,autoriza un pfa pe numele lui cu sediul in alt ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru infiintare srl, pfa nicutardaniela nicutardaniela Ma intereseaza ce acte nunt nevoie sa deschid un SRL/PFA si institutiile la cre trebuie sa merg sa pot inregistra firma. Astept raspuns. (vezi toată discuția)