avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturare din mag.cu amanuntul catre S.C. din cadrul UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturare din mag.cu amanuntul catre S.C. din cadrul UE

buna ziua tuturor. V-as ruga sa ma ajutati daca puteti in a rezolva urmatoarea problema. Mi s-a cerut de catre persoana din Italia sa mentionez pe factura emisa catre firma din tara lui taxare inversa, eu fiind magazin de vanzare cu amanuntul. Mi-a adus pentru credibilitate o factura emisa de un alt magazin cu aceasta mentiune. As vrea sa aflu si parerile dumneavoasta in legatura cu o astfel de situatie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ILUKY , utilizator 13:10, 13 August 2009
din magazin cu amantul nu puteti factura cu taxare inversa, el poate ulterior sa-si recupereze TVA
soficu cristina a scris:

din magazin cu amantul , scuze a iesit o alta varianta a magazinului, in loc de amanunt.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva cu taxare inversa portocala142002 portocala142002 Buna ziua!Tocmai mi-am depus dosarul pentru infiintarea unui PFA si acum nu stiu ce si cum sa fac privind tva`ul..Eu marfa o achizitionez din UE ..din afara ... (vezi toată discuția)
Facturare riverse charge dody dody Buna seara forum! Ma aflu aici, in speranta ca cineva imi va putea da o mana de ajutor vizavi de o facturare externa. In putine cuvinte. ... (vezi toată discuția)
Achizitie in tara vanzare in afara se poate? GARBEAELENA GARBEAELENA Am un contract prestari servicii cu o firma din ITALIA in contract este mentionat faptul ca lucrarile se efectueaza atat cu materialele mele cat si cu ale ... (vezi toată discuția)