avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vacanta minorului in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vacanta minorului in strainatate

buna ziua
as dori sa plec in vacanta cu fiul meu minor, care are domiciliul stabilit la mine dar mama lui nu este de acord.
daca as prezenta in instanta dovada ca am platit cazarea la un hotel din ue, instanta ar putea sa suplineasca acordul mamei si sa pot iesi din tara cu minorul?
Ati avea sanse dar vedeti cum stati cu timpul.

Procesul este mult mai complicat decat credeti.

Cu tatii nu tin de fel instantele si la cea mai mica neatentie veti pierde procesul...
Deci, atentie maxima...
Puteti formula pe calea ordonantei presedentiale o cerere de suplinire a acordului parintelui nerezident, proband cu incrisurile pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prin ordonanță președențiala se poate obține un document ... Pavely Pavely Prin ordonanță președențiala se poate obține un document oficial prin care sa se poată scoate minorii din tara fără sa fie nevoie de acceptul ... (vezi toată discuția)
As dori sa inaintez o ordonanta presedintiala pentru custodia fetitei Andreeasofia Andreeasofia Buna ziua as dori sa inaintez o ordonanta presedentiala pt custodia fetitei(7ani)..fiind divortata de 4 ani de tatal si vustodie comuna pana in prezent..as ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna alinaandreea29 alinaandreea29 instanta a stabilit ca exercitarea drepturilor parintesti sa fie facuta de ambii parinti dar copilul sa locuiasca la domiciliul mamei.La data pronuntarii ... (vezi toată discuția)