avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce impozit platesc la vanzarea unui teren intravilan ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce impozit platesc la vanzarea unui teren intravilan agricol dobandit sub 3 ani?

Buna ziua. Care este impozitul pe care trebuie sa-l platesc in urma vanzarii unui teren intravilan (Bucuresti) agricol cu suprafata de 1111mp, dobandit prin donatie in urma cu 1 an? Acest impozit il platesc la notar imediat inainte de autentificarea actului de vanzare-cumparare sau pot si dupa aceea? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan buna ziua, in urma cu 1 an, mama mea ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Vanzare teren extravilan Buna ziua, In urma cu 1 an, mama mea a dobandit o parte din suprafata unui teren extravilan prin vanzare. Doresc sa fac vanzare ... (vezi toată discuția)
Cine incaseaza impozitul de 80% pt tranzactia unui teren extravilan? Viorel Badea Viorel Badea Buna ziua, Mama mea detine un teren in suprafata de 2787 mp, fiind un singur imobil compus din teren agricol intravilan (1074 mp) + extravilan (1713 ... (vezi toată discuția)
Act de donatie m_62_marius m_62_marius cum se procedeaza pentru a incheia un act de donatie a unei suprafete de pamant (1,5 Ha ) intre sotia mea si tatal ei. cam care sunt costurile compartiv cu un ... (vezi toată discuția)