atal meu a decedat in urma cu cateva saptamani si avea doua credite pentru nevoi personale.Eu nu as vrea sa achit acele credite pt canu au fost facute de mine si nu consider ca trebuie sa platesc eu .Am depus cereri la bancile respective deoarece mi s-a spus ca toate creditele sunt asigurate si trebuiesc facute niste demersuri pt a fi platite de firma de asigurare.Ideea este ca firma de asigurare mi-a trimis prin posta o scrisoare(fara recomandata) prin care imi cere niste acte medicale,eu nu am acces la acel istoric medical(tatal meu a murit in spital)pt ca sunt confidentiale si nu mi le elibereaza nimeni.Ce fac in acest caz deoarece cei de la asigurari insista ca ei vor acele acte,probabil pt a face tot posibilul sa se lege de ceva si sa nu plateasca despagubirea catre banca.Ce as putea face in acesta situatie deoarece eu nu am nici contractul lui semnat cu banca si habar n am in ce conditii au fost facute creditele.
Aveti idee cine este coplatitor la aceste credite contractate de tatal dvs. Daca sunteti singurul mostenitor, urgentati taxa de succesiune si va puteti adresa catre spitatul unde a decedat tatal dvs, pentru eliberarea documentelor medicale solicitate de compania de asigurari a bancii respective.
cei de la spital au spus ca ei nu au voie sa elibereze acte decat procuraturii.Deci nu mi s-a eliberat decat un certificat constatator unde nu scrie decat cauza mortii