avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu proprietate comuna in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu proprietate comuna in bloc

Buna ziua,
In calitate de proprietar de apartament (in bloc de locuinte) am obtinut in instanta (actiune - obligatia de a face) o hotarare judecatoreasca prin care obliga un vecin care ocupa si foloseste exclusiv si nejustificat un spatiu comun (de depozitare) sa-mi permita accesul si folosinta. Paratul-debitor refuza si acum accesul. Stiu ca modalitatea fara bataie de cap este executarea silita si, sincer, ar merita, dar este o pierdere de timp pentru mine. In acest stadiu sunt indreptatit sa procedez la schimbarea incuietorii si punerea cheii la dispozitia celorlalti proprietari, inclusiv a paratului, prin mijlocirea asociatiei de proprietari (cu instiintare scrisa etc) ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: albuemanoil , utilizator 08:26, 24 Iulie 2016
Eu zic ca ar fi bine sa notificati in scris (puneti si copia hot. jr) as. proprietari deoarece asta trebuie sa faca asociaia - sa administreze partea comuna a blocului.
Ei daca asociatia intampina greutati, se poate adresa organelor de politie din zona dvs. care il va determina pe cetatean sa-si vina in fire.
Succes!
persfiz a scris:

sunt indreptatit sa procedez la schimbarea incuietorii

Daca este spatiu comun,dv nu puteti fi indreptatit sa operati modificari
Singura care poate interveni este asociatia de proprietari
Solicitati presedintelui de asociatie sa se implice pentru respectare hotarare judecatoreasca

am rugamintea sa publicati aici , fara nume si adrese continutul actiunii dvs / ma aflu intr-o situatie asemanatoare / multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2016
albuemanoil, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor la intrebare - ocupare uscatorie nicaana nicaana Intr un bloc din sectorul 3 locatarii unui apartament au luat in mod abuziv uscatoria blocului.Ce trebuie facut in acest caz?Cum putem sa i determinam sa dea ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept proprietate comuna nickmoc nickmoc Buna ziua Subiect. Se incalca dreptul la proprietate comuna prin obstructionarea ,blocarea si refuzul punerii in scopul si destinatia pentru care au fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! subsolul blocului unde locuiesc este plin cu saci ... Smaranda005 Smaranda005 Buna ziua! Subsolul blocului unde locuiesc este plin cu saci de moloz si deseuri. Mentionez ca sunt si placi de faianta/gresie dar si parchet, deci acest ... (vezi toată discuția)