avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Subsolul blocului unde locuiesc este plin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Subsolul blocului unde locuiesc este plin cu saci ...

Buna ziua!
Subsolul blocului unde locuiesc este plin cu saci de moloz si deseuri. Mentionez ca sunt si placi de faianta/gresie dar si parchet, deci acest moloz a rezultat in urma renovarii unuia sau mai multe apartamente in interior. De asemenea, exista o singura persoana in bloc care are cheia, nici macar administratorul nu are acces acolo. Stiu acest lucru deoarece am avut nevoie sa facem niste reparatii la instalatia sanitara si a trebuit sa oprim apa in bloc pt cateva ore.
Exista un cadru legal prin care pot reclama deseurile aruncate in subsolul blocului? Din cate stiu este spatiu comun al tuturor proprietarilor. Mentionez ca nu se poate discuta amiabil cu persoana in cauza.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:01, 27 Martie 2021
Subsolul face parte din spatiile comune ale imobilului. Inaintati o solicitare catre asociatia de proprietari, prin care cereti sa procedeze la eliberarea subsolului de deseuri pe cheltuiala locatarilor care le-au depozitat si predarea catre administrator/asociatie a cheii de acces. Daca asociatia nu ia masuri, reclamati aceasta situatie Serviciului de indrumare si control asociatii de proprietari din cadrul primariei.
Sesizati oficial ISU care in astfel d ecazuri dispune dezafectarea partiicomune si eventuala aplica si sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare apartament mir2006 mir2006 Va rog sa-mi spuneti unde pot arunca reziduurile rezultate in urma renovarii, respectiv molozul, resturile de faianta si gresie, obiectele ... (vezi toată discuția)
Interzicere depozitare pod cristea85 cristea85 M-am mutat de cateva luni intr-un bloc nou si am inteles de la asociatia de propietari ca nu am dreptul sa depozitez lucruri in pod pe motiv mai intai ca se ... (vezi toată discuția)
Reparatii in apartament dupa schimbarea unei tevi colectoare lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Pe scara unui bloc trebuie schimbata coloana colectoare de la wc. Intrebare: Pentru faptul ca trebuie spart peretele in baia fiecarui apartament ... (vezi toată discuția)