avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... renovare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

renovare apartament

Va rog sa-mi spuneti unde pot arunca reziduurile rezultate in urma renovarii, respectiv molozul, resturile de faianta si gresie, obiectele sanitare vechi. In urma cu cativa ani, tot in urma unei renovari, am cumparat saci de rafie pe care i-am umplut cu resturi, i-am legat si i-am dus la tomberon. Sacii au fost furati, continutul lor imprastiat si am avut parte de multe discutii si comentarii din partea vecinilor.
A doua problema ar fi daca vecinii au dreptul sa-mi ceara autorizatie, deranjati eventual de zgomot. Este obligatoriu sa oblig firma sa lucreze numai in orele permise, sau sa apelez la bunavointa :(( vecinilor si sa-i conving ca ar fi mai bine sa termin intr-o luna decat in doua?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 17:52, 21 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Exista lege dar nu sunt conditii. Ar trebui sa existe containere pentru fiecare clasa de deseuri iar acestea sa fie ridicate cu masini diferite, nu toate rasturnate in aceeasi masina caci atunci degeaba le mai sortam. Daca ati facut contract cu o firma pentru renovare, problema deseurilor cade in sarcina acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie lift Carmen Ciopraga Carmen Ciopraga Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: Locuiesc in actuala locuinta de cand m-a adus mama de la maternitate (apartamentul este pe numele parintilor). ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! subsolul blocului unde locuiesc este plin cu saci ... Smaranda005 Smaranda005 Buna ziua! Subsolul blocului unde locuiesc este plin cu saci de moloz si deseuri. Mentionez ca sunt si placi de faianta/gresie dar si parchet, deci acest ... (vezi toată discuția)
Program renovare dumitrescuvirginia dumitrescuvirginia Buna ziua, Vreau sa ma apuc de renovarea completa a apartamentului bunicii si as dorii sa stiu daca exista vreo lege care sa imi permita sa fac galagie si ... (vezi toată discuția)