avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire taxă de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire taxă de timbru

O cerere de reexaminare anulare cerere și o cerere de reexaminare a taxei de timbru au fost admise. Cum se face restituirea taxelor plătite pentru a depune aceste două cereri, ținând cont că O.U.G. 80/2013 nu le-a menționat ca obiect al restituirii?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Tuta , Consilier juridic 20:27, 20 Mai 2016
Se formuleaza cerere de restituire taxa de timbru la instanta respectiva, si dupa ce se admite, hotararea legalizata se depune la Directia Impozite si Taxe - Primarie, impreuna cu o cerere adresata acestei institutii. De aici se restituie banii, daca nu sunt sume de compensat cu impozite si/sau amenzi. Cererea de reexaminare nu este tot una cu cererea de restituire a taxei de timbru. Inceputul l-ati castigat, mai departe e sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala (dezinvestire) LDMUNTEANU LDMUNTEANU Complet: Camera de Consiliu Tip solutie: anuleaza cererea; Solutia pe scurt: Anuleaza cererea formulata de reclamantul .....Cu drept de cerere de reexaminare ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)