avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma

Am infintat o firma pe 3.03.2016 in ideea ca voi putea deschide o afacere.Din motive personale nu pot desfasura activitatea pe care doream sa o fac.Firma nu are niciun fel de miscare pe ea, cum am infintat-o asa a si ramas,nu am depus absolut niciun act,declaratie....etc.Am primit de la ANAF pe data de 18.05.2016 o notificare (declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat).Eu nu am depus absolut nimic pana acum am doar 2 luni de cand am deschis firma .Nu am niciun fel de activitate si vreau sa o inchid.Ce pasi ar trebuii sa urmez pentru inchiderea definitiva a acesti firme.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petry , utilizator 11:18, 23 Mai 2016
Trebuie sa depuneti declaratiile fiscale la Administratia Finantelor Publice conform vectorului fiscal, la termenele stabilite in declaratia de mentiuni, urmeaza bilant de inchidere, hotararea AGA si dosarul la Registrul Comertului. Oricum vor trebui depuse declaratiile, altfel va poate bloca Fiscul, inchiderea firmei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Inchidere temporara activitate iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce trebuie sa fac daca doresc ca o perioada sa inchid activitatea unei firme? impozitele se mai platesc? (vezi toată discuția)
Firma declarata inactiva amalianeag amalianeag Buna seara, Un SRL care tocmai a fost declarat inactiv, ce obligatii fiscale mai are? Mai trebuie sa depuna declaratii, bilant? Multumesc. (vezi toată discuția)