avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notificarile repetate intrerup prescriptia sau de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Notificarile repetate intrerup prescriptia sau de la prima notificare firmele au 6 luni pentru inceperea executarii?

Buna ziua,

Am inteles ca notificarile intrerup prescriptia creditului bancar dar daca sunt urmate de o chemare in instanta in maxim 6 luni.Care notificare/ somatie se ia ca reper.Prima timisa sau ultima. Adica recuperatorii pot trimite la nesfarsit, din 6 in 6 luni notificari pentru intreruperea prescriptiei? Ce inseamna mediere in cazul lor? Faptul ca te suna sa te someze sa platesti sau sa faci o intelegere de plata?

Alte discuții în legătură

Datorii-prescriptie RAZVY1975 RAZVY1975 an cat timp se prescrie o datorie fata de o banca daca esti persoana fizica (vezi toată discuția)
Lntreruperea prescriptiei/punerea in intarziere razvan22 razvan22 potrivit noului cod de procedura civila intreruperea prescriptiei este pusa in intarziere in cazul in care firma de recuperare trimite notificari/somatii?am o ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament itsgya itsgya Buna ziua, parintii mei au un apartament in care nu mai locuieste nimeni de 6 ani, sunt foarte mari datorii la asociatie- 30.000 ron-acum am fost chemati la ... (vezi toată discuția)