avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructie din 1976
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructie din 1976

Buna ziua,

Am credit ipotecar la o banca pe apartament.Vreau sa mut ipoteca pe o casa ,astfel sa pot vinde apartamentul,raman cu creditul ipotecar la banca pentru ca am nevoie de bani cash.
Am depus toate documentele ,iar juristul bancii solicita autorizatia de constructie a casei din 1976,dobandita de sot de la parinti.
In acte contructia este parter cu mansarda (asa e si in realitate) noi am adus imbunatatiri casei care nu necesita autorizatie.Primaria spune ca in 1976 cand este intabulata casa nu existau autorizatii de constructiela .Care este cadrul legal sau ce motiv ar avea banca sa nu accepte o casa+teren cu valoare mult peste apartament,peste credit,avand in vedere ca nu inchid creditul ipotecar sunt client cu istoric foarte bun,fara restante de ani de zile.

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Construire locuinta pe teren ipotecat rmirela16 rmirela16 Buna ziua, Sotul meu detine in indiviziune impreuna cu sora sa un teren de 800 mp, deschidere 10mp.Aceasta din urma a construit in anul 2006 cu credit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie - riscuri achizitie teren si imobil la rosu ipotecate niculina_ina niculina_ina Vreau sa cumpar o casa dar am niste nelamuriri.Din acest motiv va cer ajutorul. Vanzatorul a cumparat acum cativa ani o casa veche cu teren printr-un credit ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar - imobil cu mansarda neinscrisa in actele apartamentui ... Sebastian122 Sebastian122 Credit ipotecar - imobil cu mansarda neinscrisa in actele apartamentui Buna ziua! Am intentia de a achizitiona prin credit un apartament de 2 camere ... (vezi toată discuția)