avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire locuinta pe teren ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire locuinta pe teren ipotecat

Buna ziua,
Sotul meu detine in indiviziune impreuna cu sora sa un teren de 800 mp, deschidere 10mp.Aceasta din urma a construit in anul 2006 cu credit ipotecar(ipoteca terenul) o casa pe acest teren. Casa inca nu a fost intabulata si mentionez ca aceasta casa face oboiectul unui litigiu. Va rog sa ne dati o solutie pentru a putea construi si noi pe acest teren. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rmirela16 , utilizator 11:39, 26 Noiembrie 2011
Care sunt impedimentele de care v-ati lovit in incercarea de a construi si dvs. pe teren?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
ContSters103772, utilizator
Banca nu ne-a dat acordul. Trebuie receptionata si intabulata casa cumnatilor si apoi trecuta ipoteca pe casa. Cei de la serviciul urbanism au spusca o sa receptioneze numai parterul casei. Intrebarea este Banca o sa vrea sa mute ipoteca doar pe parterul casei daca este incarcata cu sarcini?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
rmirela16, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune catalin1405 catalin1405 am mostenit dupa tata,un teren si o casa,am facut succesiunea dupa decesul acestuia fratii mei renuntand la mostenire in favoarea mea si a mamei;am construit o ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren in litigiu zadryana zadryana buna ziua, vreau sa incep constructia unei case pe un teren care are latimea de 9.75 metri. din aceasta latime, 1,5 metri se afla in litigiu cu vecinul. ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort Neavizat Neavizat Contractul de construire este pe numele unuia dintre ex-soti.Imobilul este construit si platit prin credit ipotecar in timpul casatoriei, dar nu este ... (vezi toată discuția)