s-a dat un ordin sa fiu delegata din postul de director intr o alta localitate tot pe post de director.in acelasi timp s/a dat un ordin ca un functionar public pe perioada delgarii sa fie ordonator si sa aiba atributiile d edirector in locul meu...eu stiu ca delegarea nu se face sub forma asta.
ce parere legala aveti? este legal? sau nu...ms...
legal...atentie...delegare...nu detasare....pe ce articol mabaze...cine pe cine plateste_? care este baza legala si pe ce va bazati cand spuneti ca este legal
Nu am scris nicio detasare... este vorba despre delegarea de atributii /competente si nu de delegarea prevazuta de art.42 - 44 C.mun.
Astfel, delegarea nu trebuie confundata cu delegarea de atributii (de competenta) care are loc la acelasi loc de munca, iar salariatul inlocuieste pe o perioada determinata un alt salariat, preluandu-i functia.
art.40 C.mun.:
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
.... b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;
.....
va inteleg...dar sunt functionar public...ordinul merge pe legea 188 din 1999...cum facem...luam ce ne convine....nu lam in seama art din ordin ca e art din legea 188 nu din codul muncii....deci....e un studiu de caz interesant
Diurna
ciorel
Daca perioada deplasarii in spatiul intracomunitar depaseste 7 zile si ajunge la 90 zile calendaristice consecutive cum se calculeaza diurna si daca este ... (vezi toată discuția)