avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot sa anulez citatia de martor a unui copil de 12 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot sa anulez citatia de martor a unui copil de 12 ani?

pentru anularea unei amenzi au fost audiati 3 copii de politie ,la tribunul a fost citat si copilul meu insa eu nu sunt de acord cum pot sa anulez


Cel mai recent răspuns: visoiuana , utilizator 14:15, 22 Mai 2016
visoiuana a scris:

pentru anularea unei amenzi au fost audiati 3 copii de politie ,la tribunul a fost citat si copilul meu insa eu nu sunt de acord cum pot sa anulez





Poate nu o sa fiu pe placul dvs., dar trebuie sa va supuneti :

NCPP: Art. 5: Aflarea adevarului
(1)Organele judiciare au obligatia de a asigura, pe baza de probe, aflarea adevarului cu privire la faptele si imprejurarile cauzei, precum si cu privire la persoana suspectului sau inculpatului.
(2)Organele de urmarire penala au obligatia de a strange si de a administra probe atat in favoarea, cat si in defavoarea suspectului sau inculpatului. Respingerea sau neconsemnarea cu rea-credinta a probelor propuse in favoarea suspectului sau inculpatului se sanctioneaza conform dispozitiilor prezentului cod.

Sa inteleg ca este amenda penala ? De ce nu sunteti de accord ? Daca cei 3 copii nu au dat detalii care sa duca la aflarea adevarului, poate copilul dvs. stie exact ce sa intamplat, modul cum sa intamplat,care au fost motivele intamplarii si alte detalii, care pot fi benefice in rezolvarea problemei.

O seara buna.
multumesc amenda nu este penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionarea neconsemnarii probelor in toate cazurile sau doar cand probele favorizeaza inculpatul? eusaisapte eusaisapte Am gasit in Codul de procedura penala urmatorul articol, conform caruia se sanctioneaza neconsemnarea cu rea-credinta probele propuse in favoarea inculpatului, ... (vezi toată discuția)
Stergerea unor dovezi de catre procuror favioani favioani La intocmirea unui dosar de urmarire penala inspectorul de caz sau procurorul au dreptul sa stearga dovezi de pe un P.C. daca acele dovezi ar putea fi in ... (vezi toată discuția)
Care sunt dispozitiile efective privind sanctionarea cf. art. 5 din cpp? eusaisapte eusaisapte Care sunt dispozitiile efective privind sanctiunea subliniata mai jos? Art. 5 - Aflarea adevarului (1) Organele judiciare au obligatia de a asigura, pe ... (vezi toată discuția)